tisdag 30 november 2010

att springa på en tjockmatta..



.. det låter ju inte jättekul. och det va inte jättekul heller. men hela jag log ändå idag när jag äntligen fick göra nåt som liknade löpning igen. idag hos sjukgymnasten fick jag som sagt först springa "på stället" på en tjockmatta. 10 st 30 sekunders intervaller. o fy för den lee va jag kände mig otränad (kan det ha nåt med nån magbakterie jag haft i 4 dar att göra oxå... men ändå) men det spealde liksom ingen roll just då. jag körde järnet på mattan och hann bli schvettt. sen fick jag springa mellan koner med supersmå steg på tå (det närmsta alpint jag kommit på 1,5 år!) och sen.... sen fick jag springa fort i en korridor uppe på tå. säkert 25 meter. 25 meter puuuure happiness var det. jag log med hela ansiktet dom där 25 metrarna. och foten då? jo den kändes glad! inte redo för vändningar och sånt än men springa rakt fram på golv går uppenbart bra! hurra! hurra! så nu - efter 2 månaders vila-halvrehab-semester-chill startar vinterträningen på riktigt - med tjockmattelöpning som komplement till cykeln!

en reflektion över gångtrafikanter. cyklade idag över stan ett antal vändor. många fotgängare går i bredd över hela cykelbanan. ok - det är snö man ser inte alla linjer - och de flesta flyttar sig snällt (men inte så fort) åt sidan om man plingar - MEN va är dealen med dessa 17-åriga pojkar? dom flyttar sig ogärna förrän man nästan kör in i dem och ska i nästan samtliga fall alltid förlöjliga cyklistens plingade på något sätt (genom att skrik och hånskratt). som om det var fel på cyklisten för att denna gjorde dom uppmärksamma att denna ville passera på CYKELbana.

ja just det dom äger ju världen -hade glömt.. förlåt.

anyway - detta va ju ändå en dag i dur. så låt mig därför också avsluta med att säga att GUUUUUUUUUUU va trevligt att vi får nya förbundskaptener. det var inte en dag för tidigt.

tisdag 9 november 2010

rehab yes yes yes!


jamen vi bor ganska bra

foten verkar trivas

indien ar som vanlit

det stora havet

kristin och chokladfabriken