torsdag 25 augusti 2011

off to balkan!


för inspirationsläger. det kommer räcka för hela hösten!
kartor o bilder kommer v36!

over n out!

måndag 22 augusti 2011

saker att göra utöver soff-vm

det duger inte att bara sitta hemma och va avundsjuk på vm-löparna. så jag sprang en tävling själv faktiskt i helgen. vi va inte så många. inget pris. men solen sken och säkert uppåt 20C gjorde ändå att det blev ett fint fartpass i skåneland. och en mini-revansch från 5dagars fick jag dessutom. lättlöpt så det va hög fart hela tiden. slarvade lite till 9an och rundade för mycket - såg aldrig när jag passerade diket - gick väl en minut minst. annars ett bra lopp med flyt i ol. har haft en vecka av osäker fysisk form efter mördarhelgen (festival+GM) - trodde ett tag jag skulle bli sjuk *ta i trä* - men nu verkar orken va på väg tillbaka.

en viss humlaröd fick stryk med minuten...

men mest träffade jag världens finaste människa samt bockade av köpenhamn på "städer jag borde besöka"-listan. det va fint som attan.

onsdag 17 augusti 2011

multifunktionella vänner


(förutseende världsmästarinnor skriver idolkort vecka 30)
annika, eva, helena och linnea.
ni är inte bara trevliga, roliga, omtänksamma, fina människor -


ni är ju sjukt bra på orientering också!


KÄRLEK OCH RESPEKT!


måndag 15 augusti 2011

en lite slitig helg..

när är jag snart fyller 29 så har jag åtminstone fattat en del av hur mycket jag orkar. därför gick jag direkt hem - utan att passera "gå" - från sista Way out West-spelningarna i parken. inga klubbspelningar efteråt alltså. inte när man ska bränna av ett gm-lopp+en medeldistans samma helg. med facit i hand så funkade ju detta nästan. men sitter här på måndagen och känner mig rätt förstörd. så kanske nästa år. då kanske ljuset gått upp. ända upp.


anyway. sprang ändå gm med ambitionen om ett bra träningspass strax under tuffaste tävlingsfart (pga festival-trötthet). det funkade ok. tog nog ett kasst vägval på långsträckan - troligen är vänstersväng snabbare och fick inte varken stigen eller höjden till 12an - det va väldigt diffust och blev en krok innan jag förstod va som hänt. i övrigt bra, men som sagt inte nån maxfart. tyvärr slog jag knäet i en sten på väg till 17e, föll ihop och blixtgrät, upp igen och fortsatte i mål, men fick gå på kanye west med lindat ben. det va ingen höjdare.

skrapade ihop mig på söndagsmorgonen och värmde upp i hopp om att kunna i alla fall jogga igenom landehofs medeldistans. efter en passiv inledning kändes det ok och jag sprang på med viss handbroms där det va brant utför och pinnigt. hade bra koll på ol och gjorde ett ok lopp igen. enda dåliga sträckan blev till 9an men där var det sjukt mycket sly och jag kunde inte fokusera på kartan då knäet inte alls gillade att lyftas så mycket på. så sammantaget en hygglig tränings- och festivalhelg där "purple rain" i sommarnatten var den oslagbara höjdpunkten.








missa inte att följa ol-vm på www.sverigesradio.se/radiosporten sök på orientering, och svt sänder live i play från sprinten tisdag eftermiddag.