söndag 28 oktober 2012

smålandskavlen..

..eller nära skjuter ingen hare..
i 4 minuter dissikerade jag området kring min k3. sånt som händer i orientering ibland trots att man har en sista säkra och en bomstrategi att gå kompass från andra säkra punkter. i övrigt ett mycket bra lopp. och jag sprang som en gnu då jag insåg att bommen kostat. ett riskfyllt beteende - javisst - men jag fokuserade hårt och lyckades hämta hem en del tid och jag hade roligt på en ol-bana för första gången på en månad. så nu kan vinterträningen dra igång. 

laget i övrigt skötte sig utmärkt och vi landade en 4e plats och var bästa svenska lag. efter denna säsong kan man känna att nästa år är det bara pallen som gäller! 

Roligt är också att jag fick ett bidrag av Skogsflickorna i Göteborg härom veckan för mitt natt-sm-guld. Tyvärr kunde jag ej emottaga detta på plats - men jag är oerhört tacksam - alla bidrag behövs till min satsning som nu väntar bakom hörnet =)

onsdag 17 oktober 2012

läs Lina Strands blogg!!!


jag håller med på samtliga punkter.

i övrigt har jag ägnat helgen åt vila, nästan iaf, och annat viktigt:

bästa filmen 
vanliga skor!!!!! (första på ca 3år- tack hälen!) 
Gå på Västsaharabrunchen!! https://www.facebook.com/events/435541609816407/
Svingod veganmat kan intygas =)
taveluppsättning!

måndag 8 oktober 2012

25manna-helgen

sammanfattas väl så här:
hela tiden: sol
lördag: ny tröja och fint fokus
söndag: slut på säsongen och slut i huvet =)

det bästa var maten och sällskapet på Shanti på lördagskvällen - där gick energi in!

GRATTIS till GMOKsom LEVERERADE!
nästa år ska vi iaf  stämpla rätt =)

torsdag 4 oktober 2012

sm-medel bättre sent...

Väl hemma efter sm-veckan har jag som bekant för bloggläsare ägnat min tid åt Kung av Kungsan. Därav fick sm-analys och annat stå till sidan. Nu har jag i alla fall fått tummen ur att lägga upp medelkartan - då jag upptäckte att arrangörens gps inte funka så bra. Så här är loppet! Nöjd med genomförandet i stort, några osäkerhet vid kontrolltagning k5 (20sek?), knöligt rakt på till k8 och samma till k4(skulle rundat istället!! tidstapp!), minibom k3. MEN strålande inledning till k1, bra driv på sträckan till k5, offensiv till k9,k10, k13-15! Fick också den grymma känslan av totalt lugn och kontroll vid varvningen. Några av det härligaste stunder jag upplevt inom orienteringen har varit just av detta slag; exempelvis när jag varvade på sm medel i Skåne 2006 och hela loppet på sm-sprinten i strömstad 2009 - samma känsla, lugn och kontroll samtidigt som kroppen gör det den ska. Fantastiskt! En 4eplats är ju aldrig speciellt "rolig" men jag är nöjd med insatsen och loppet var inte optimalt så mer finns att göra!