torsdag 4 december 2014

KAK2014 PM - LÄS!!!

PM - bulletinen uppdaterad i gult!
När? Den 6e december 2014, första start 10.00
Vad? Sprint-OL-deluxe för alla med efterföljande (förhoppningsvis) tält, eld, tilltugg och härlig stämning!
Var? TC (tävlingscentrum) på Masthuggsberget - samma plats som förra året, och som vanligt förbjudet att använda annan väg till TC än angivet på kartan nedan - dvs trapporna mellan Kjellmansgatan 7 och 9 skall användas. Snitsel+skylt kommer finnas från Kjellmansgatan.

Start: Från kl 10.00 i närheten på TC. Lottad start, varannan dam och herr med 30 sek mellan beroende på att så många vill va med =) Startstämpling tillämpas. 2min innan start "töm"+"check", 1min innan start få definition. Arrangören tar sig rätten att ”sprida ut” elitlöpare jämt över startlistan. Önskemål om ”familjelottning” kan beviljas då arrangören inte har möjlighet att tillhandahålla barnpassning. Detta skall i sådant fall meddelas i samband med anmälan eller senast innan lottning (som görs typ den 4e). Startlista publiceras på fredag eftermiddag den 5e. Håll koll på din starttid då det är ett tight TC och få funktionärer.

Karta: ”Masthugget” skala 1:4000 ekvidistans 2m, ritad 2013-2014 av Maria Magnusson.

Stämplingssystem: Sportident OBS! träningsenheter används varför de nyaste SI-brickorna INTE funkar - ta med en halvgammal/låna av en vän/eller hoppas på att du kan låna på TC om du inte har nån annan, meddela "sekretariatet" (=LG Axmalm vid datorn) på TC. Då inga knappt om kontrollvakter finns hoppas vi på turen att ingen river ner/flyttar kontroller - vill du va kontrollvakt? Maila!

Banor:
Kung” – tävlingsklass för samtliga som vill kunna erövra KAK-titeln 2014.
Längd: 2,1 km fågelvägen. Längre i verkligheten, troligen vinner en på runt 13 min? Publikkontroll: jajemän!
"Chill" - 1,4 km om man vill bara strosa runt o ta några kontroller utan att tävlingshetsa

Uppvärmning:
Får enbart ske på Kjellmansgatan 7-9 norrut. 

Samtliga löpare uppmanas att vidtaga försiktighet vid passering av Kjellmansgatan och framförallt Fjällgatan som är trafikerad.

KAK-burken: 40 kr medtages till tävlingsdagen eller sätts in på Swedbank konto med clearingnummer 8452-5 och kontonummer 43 104 491-6 (ange isf i meddelandet ”KAK”+ ”löparens namn”) - pengarna kommer gå till kartkostnader och överskott till att stödja Ingen människa är illegal.

Anmälan: Görs till susiethebear9@gmail.com senast den 1 december (helst). I anmälan anger  du namn, klass och SI-nummer (om du har bricka – vill du låna så ange detta). Vill du inte springa men hjälpa till att arrangera så får du det hemskt gärna – maila då oxå!
Efteranmälan: Absolut senast torsdag kväll 23.00 till förhöjd avgift 60 kr. Se under KAK-burken.

Annat viktigt: Arrangören tillhandahåller ett klubbtält på TC som kan användas för ombyte och väskförvaring under tävlingen. Fin lägereld kanske kommer finnas att värma sig vid om vädret är ruskigt. Nåt gött att äta kommer tillhandahållas vid målgång - juldryck FINNES! Prisutdelning i Kung-klassen sker på TC så snart tävlingen är avgjord.
  • Det kan va vid denna årstid blött och halkigt och tävlingsområdet dessutom brant - något att tänka på vid skoval. 
  • Det är ett litet tävlingsområde med bana kors o tvärs samt många gångar - SE UPP så du inte springer in i nån annan löpare ELLER boende.
  • Ta gärna med en kamera och fotodokumentera KAK - det kommer inte jag hinna =)
  • SIST MEN INTE MINST = Det finns en gata i området som blivit uppgrävd i veckan, i skrivandets stund vet jag inte om den kommer vara löpbar på lördag, detta påverkar ett vägval så se kartjustering vid TC. 
Hjärtligt välkomna!/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar