torsdag 9 april 2015

banläggare samt falafelkung!

Ja det är sant - på lördag i en skog nära dig (?) ställer SAIK till med långdistans där det både kommer serveras banor i underbar gbg-terräng med deluxe-inslaget "lättlöpta partier". Så här års har ju inte gräset "kommit igång" och dessutom bjussar vi på de finaste kullarna i Råhult (för större delen av startfältet) där undervegetationen är knappt märkbar. Så när ni sen använt er vanliga gbg-ol-teknik och missat pga för hög fart är ni välkomna med klagomål/beröm avseende banor till mig och Andreas =)

Det som är even moooore special är att *fanfar* vi (= jag o super-kock-sambon) troligen (om vi får tag på en extra kokplatta - nån som har??) kommer sälja hemgjorda ekologiska falafel-rullar med diverse underbara tillbehör i markan för ynka 40 spänn! De görs i begränsad upplaga så skynda dig till markan!!! Det kan va värt att ta en utflykt till TC bara för detta - här finns all info om tävlingen: Göteborgsdubbeln långdistans

kanske nåt sånt?!
Jag har bara ätit falafel 2 gånger på OL-tävling förut, en på Lunds vårtävling för några år sen och den extremgoda på helt "hemmaodlade" på EM i Skattungbyn. Det är på tok för dåligt och ska man få nå gjort får man ta tag i det själv =) Förhoppningsvis är detta startskottet för en matrevolution på OL-tävlingar och jag hoppas att nån tar tag i falafeln-budkavlen härefter och att vi om 50 år kommer blicka tillbaka på hamburger-markan som en parentes i OL-historien. Vi ska ju kunna springa OL utan att djur behöver sätta livet till eller hur?

I framtiden kommer H100-klassen vara stor på GBG-dubbeln!

1 kommentar:

  1. http://na.se/bloggar/jonasbrannmyr/1.2270691-konditionsbloggen?blogPostAction=view_post&postingId=19.1342609

    SvaraRadera